Su Kullanım Hizmet Bedeli Tarifelerine %50 Destekleme
  İndir
Editör 29.05.2023 14:10:00 Duyurular
Sulama Birliği Duyuru Resimleri

Çiftçilerimizin Su Kullanım Hizmet Bedeli Tarifelerine %50 Desteklemeden Faydalanmak için;

1. Çiftçi Kayıt Sistemine Kayıtlı olmaları. (ÇKS)

2. Destekleme ödemesine esas veriler ile ÇKS sistemindeki verilerin uyumlu olması. (Ekili olan mahsul ile ÇKS üzerindeki mahsul aynı olmalı)

3. Üreticilerin bu desteğe şahsen veya yasal temsilcisi aracılığı ile başvuruda bulunması.

4. Sulama Birliklerine kayıtlı olması (üye olması ve sulama tesisinden faydalanma sözleşmesini imzalamış olması) (Destekten faydalanmak isteyen üretici hali hazırda Sulama Birliğine üye olmamış ise öncelikle üyelik işlemleri tamamlanır.)

5. Su Kullanım Hizmet Bedelinin %50’sinin tamamını dönemi içerisinde Birlik tarafından ilan edilen ödeme takvimine uygun olarak ödemiş olması gerekmektedir.

Çiftçilerimize ilanen duyurulur.

Diğer Duyurular